dilluns, 31 de gener del 2011

Menú Menjador - Febrer 2011

DILLUNS
DIMARTS
DIMECRES
DIJOUS
DIVENDRES
31
SOPA DE FIDEUS
***
ESTOFAT DE GALL D’INDI AMB SALSA JARDINERA
***
PINYA

1
 ARRÒS AMB PEIX
***
HAMBURGUESA DE VEDELLA AMB ENCIAM I BLAT DE MORO
***
PINYA
2

3
MACARRONS A LA BOLONYESA
***
TRUITA                     D’ ESPINACS
PASTANAGA I OLIVES
***
POMA
4

7
ARRÒS AMB TOMÀQUET
***
BISTEC DE POLLASTRE PLANXA AMB AMANIDA
***
PERA ALMIVAR

8
FIDEUS CASSOLA
***
RODÖ DE VEDELLA AMB PASTANAGA
***
FLAM
9

10
MENESTRA VERDURES
***
BOTIFARRA AMB ENCIAM I TOMÀQUET
***
MANDARINA
11

14
ARRÒS AMB BOLETS
***
HAMBURGUESA DE VEDELLA AMB FORMATGE I CEBA
***
PINYA ALMIVAR

15
SOPA DE PEIX
***
POLLASTRE FORN AMB XIPS
***
IOGURT

16

17
MACARRONS AMB VERDURES
***
LLUÇ AL FORN AMB LLIT DE TOMÀQUET I CEBA
***
POMA
18

21
PATATES MARINERA
***
POLLASTRE AL FORN AMB AMINDA
***
PRÉSSEC ALMIVAR

22
ARRÒS TRES DELÍCIES
***
RODÓ DE VEDELLA AMB BOLETS
***
IOGURT
23

24
LLENTIES CASSOLANES
***
CROQUETES DE BACALLÀ AMB AMANIDA
***
PLATÀN
25

28
SOPA DE FIDEUS
***
ESTOFAT DE GALL DINDI AMB PASTANAGA
***
PINYA ALMIVAR







INFORMACIÓN NUTRICIONAL:

KCAL.
H. de C.
LIP.
PROT.
PRIMERA SETMANA
3.758,3
523,26
109,12
130,25
SEGONA SETMANA
3.690,4
503,69
112,98
120,47
TERCERA SETMANA
3.815,2
530,59
127,17
143,07
QUARTA SETMANA
3.658,9
513,86
99,12
128,65
CINQUENA SETMANA
3.438,7
472,68
107,23
119,96

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada