diumenge, 24 de maig del 2015

3a Edició premis FaPaC


 PEL PROJECTE ESCOLA DE PARES I MARES!!!



Fa uns tres anys que la Federació d'AMPAS de Cataklunya (FaPaC)  convoca un concurs per a premiar les accions educatives i participatives de les AMPA associades. 
Els guardons suposen una oportunitat per compartir experiències molt valuoses que moltes AMPAS impulsen, i per aprendre de les iniciatives d'altres AMPA arreu del país.
Els III PREMIS FaPaC reconeixen les actuacions impulsades des de les AMPA o els centres educatius durant el curs 2013-2014, ja sigui de forma individual o amb la col·laboració d'entitats externes. Els objectius dels projectes s'han d'adreçar a la millora en les relacions entre la comunitat educativa, l'educació en els valors, la dinamització de les AMPA o qualsevol altre que pugui ser considerat d'interès. No es tracta que siguin projectes molt ambiciosos, simplement que fomentin l'educació, la participació o la millora de l'ensenyament.

Enguay la nostra AMPA ha participat en el projecte de l'Escola de Pares i Mares, i el nostre projecte ha quedat escollit dins dels 15 PROJECTES FINALISTES !!!

Els guardons dels premis són: 
  • 1er PREMI: diploma de reconeixement i 501€
  • 2on PREMI: diploma de reconeixement i 500€
  • 3er PREMI: diploma de reconeixement i 499€
  • 4rt PREMI: diploma de reconeixement i val regal
  • 5è  PREMI: diploma de reconeixement i val regal
En cas de sortir guanyadors, els diners seràn destinats a una xerrada o taller gratuït per a les families.

El veredicte final es coneixerà en un acte que realitzarà la FaPaC el diumenge 21 de Juny.

 MOLTES GRÀCIES!!! LES FAMILIES SOM PROTAGONISTES!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada