dimarts, 13 de setembre del 2011

Ajuts 2011: +info

La Federació d'Associacions de Mares i Pares de Catalunya (FAPAC) ens ha fet arribar més informació de les darreres subvencions d'ajuts publicades pel Departament d'Ensenyament per aquest curs:

- Subvencions per als centres educatius per al foment de la reutilització de llibres de text 2011

S'estableix un preu màxim de 20 €/alumne per als centres de nova incorporació al programa de reutilització o bé que hi hagin participat fins a tres cursos. Per als centres que fa més de tres cursos que estan en el programa, l'ajut màxim és de 10 €/alumnes. Els centres inclosos en el programa Educat 1x1 queden exclosos de la convocatòria. Cal recordar que a la convocatòria de 2010, el preu màxim era de 25 €/alumne, sense diferenciació segons l'antiguitat de participació en el programa.

La convocatòria és només per llibres de text; no inclou altre material curricular i de continguts digitals.
El termini és fins al 16 de setembre.
La sol·licitud la fa el centre a través d'aquesta web..

- Subvenció per a entitats que duen actuacions a favor d'alumnes i persones adultes amb necessitats educatives especials (NEE)

A aquest ajut s'hi poden acollir les AMPA de centres d'educació especial o de centres públics i privats que tinguin unitats d'educació especial o unitats de suport a l'educació especial (USE).

Les activitats subvencionables realitzades el curs 2010-2011 són:
- Activitats de sensibilització i difusió adreçades a l'alumnat amb l'objectiu de fomentar i facilitar la inclusió escolar i social de l'alumnat amb NEE.
- Les activitats d'informació i formació adreçades a la comunitat educativa que tinguin com a objectiu la sensibilització de la societat sobre la inclusió escolar i social de l'alumnat amb NEE.
- Les publicacions amb contingut clarament educatiu adreçades a la comunitat educativa.
El termini és fins al 17 de setembre.
Més informació aquí.

- Ajuts per a l'adquisició de llibres de text i material escolar

Subvenció per a l'adquisició de llibres de text i material didàctic complementari i informàtic per a l'alumnat escolaritzat en centres educatius sostinguts amb fons públics per al curs 2011-2012.

L'import màxim a les famílies és de 105 €/alumne.
El termini per fer la sol·licitud és fins al 30 de setembre.
Més informació en aquesta web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada