dimarts, 1 de març del 2011

Menú Menjador - Març 2011


DILLUNS
DIMARTS
DIMECRES
DIJOUS
DIVENDRES
28
SOPA DE FIDEUS
***
ESTOFAT DE GALL DINDI AMB SALSA JARDINERA
***
PINYA

1
 ARRÒS AMB PEIX
***
HAMBURGUESA DE VEDELLA AMB ENCIAM I BLAT DE MORO
***
PINYA
2

3
MACARRONS A LA BOLONYESA
***
TRUITA                     D’ ESPINACS
PASTANAGA I OLIVES
***
POMA
4

7
SETMANA  BLANCA
 

8

9


10

11

14
JORNADA GASTRONOMICA
ESPAGUETIS CARBONARA
***
PIZZA DEL CHEF
***
PROFITEROLS

15
SOPA DE PEIX
***
POLLASTRE FORN AMB XIPS
***
IOGURT

16

17
ARRÒS AMB BOLETS
***
LLUÇ AL FORN AMB LLIT DE TOMÀQUET I CEBA
***
POMA
18

21
PATATES MARINERA
***
POLLASTRE AL FORN AMB AMINDA
***
PRÉSSEC ALMIVAR

22
ARRÒS TRES DELÍCIES
***
RODÓ DE VEDELLA AMB BOLETS
***
IOGURT
23

24
LLENTIES CASSOLANES
***
CROQUETES DE BACALLÀ AMB AMANIDA
***
PLATÀN
25

28
SOPA DE FIDEUS
***
ESTOFAT DE GALL DINDI AMB PASTANAGA
***
PINYA ALMIVAR
29
 ARRÒS AMB PEIX
***
HAMBURGUESA DE VEDELLA AMB ENCIAM I BLAT DE MORO
***
PINYA
30

31
MACARRONS A LA BOLONYESA
***
TRUITA                     D’ ESPINACS
PASTANAGA I OLIVES
***
POMA




INFORMACIÓN NUTRICIONAL:

KCAL.
H. de C.
LIP.
PROT.
PRIMERA SETMANA
3.758,3
523,26
109,12
130,25
SEGONA SETMANA
0
0
0
0
TERCERA SETMANA
3.815,2
530,59
127,17
143,07
QUARTA SETMANA
3.658,9
513,86
99,12
128,65
CINQUENA SETMANA
3.438,7
472,68
107,23
119,96

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada