dimecres, 15 de juny del 2011

Propostes de Millora

Recentment, el ponent de l'ONU Frank La Rue en un document presentat a la 17a sessió del Consell de Drets Humans va escriure: "L'única i canviant naturalesa d'Internet no només permet als individus exercir el seu dret d'opinió i expressió, sinó que també forma part dels seus drets humans i promou el progrés de la societat en el seu conjunt".

Aquesta afirmació està basada en l'article 19 de la Declaració Universal dels Drets Humans, que ens diu:
"Tot individu té dret a la llibertat d'opinió i d'expressió; això comporta el dret a no ésser inquietat per causa de les opinions i el de cercar, rebre o difondre les informacions i les idees per qualsevol mitjà d'expressió i sense consideració de fronteres."

Obrim un nou espai al Bloc per a tots els agents de la comunitat educativa que vulguin expresar les seves propostes de millora de qualsevol tema relacionat amb el nostre institut o amb l'educació en general.

Les idees es poden compartir. Es poden discutir i, per suposat, no estar d'acord amb elles. Pero un primer pas es respectar-les i escoltar-les, fent un esforç per comprendre-les.

Les idees esposades són a títol personal y expresen inquietuts que poden ser compartides amb altres persones però el seu contingut és responsabilitat única i exclusiva de cadascú. Les opinions expresades no corresponen necessariament a les de la nostra Associació de Mares i Pares.

Si voleu participar, feu-nos arribar per email el text amb la vostra opinió a la direcció ampaieseugeni@gmail.com i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada