dilluns, 18 d’abril del 2011

Adaptació dels Estatuts


A la disposició transitòria primera i tercera de la LLEI 4/2008, de 24 d'abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques, s’estableix el següent:


Adaptació d’estatuts i règim de la dotació
1. Sens perjudici del que estableix la disposició final primera, les associacions i les fundacions ja constituïdes subjectes a les disposicions del llibre tercer del Codi civil hi han d’adaptar els estatuts i han d’inscriure aquesta adaptació en el registre corresponent, si escau, en el termini de tres anys a comptar de l’entrada en vigor d’aquesta llei.3. Les associacions que no adaptin els estatuts i no inscriguin aquesta adaptació en el Registre d’Associacions en el termini que fixa l’apartat 1 perden els beneficis derivats de la publicitat registral. Només poden rebre subvencions de l’Administració de la Generalitat si acrediten que han fet l’adaptació dels estatuts.


El període de tres anys que estableix la disposició transitòria primera finalitza el 2 d’agost de 2.011. En base a aquests antecedents la Junta Directiva de l’Ampa de l’Institut Eugeni d'Ors de Vilafranca del Penedès convocarà properament una Assemblea Extraordinària per aprovar la modificació dels Estatuts de l’Associació necessària per adaptar-se a aquesta llei i a les seves previsions generals.
Per tal de facilitar l'accés per avançat als membres de l'Associació a les modificaciones proposades per la Junta, es publiquen dins d'aquest Bloc els accesos directes als següents documents, a l'apartat "Destacats" del menú situat a la part dreta del Bloc:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada