dimarts, 15 de setembre del 2015

Vuitena temporada de l'Escola de pares i mares del Penedès
Divendres 25 de setembre: primera xerrada a l'Escorxador amb Inez Marçal
L'Escola de pares i mares del Penedès enceta nova temporada aquest mes de setembre i arriba així a la vuitena edició d'aquesta experiència educativa, com diu el seu lema 'Vuit anys sembrant llavors pel canvi'.

El proper divendres 25 de setembre, a dos quarts de 9 del vespre, l'Escorxador de Vilafranca acollirà la primera de les activitats, la ponència 'El despertar de la pubertad', a càrrec d' InezMarçal, arterapeuta junguiana i doctora en art i educació amb especialitat en el camp de la comprensió emocional per la Universitat de Barcelona (UB). Aquesta primera xerrada és gratuïta i en el mateix acte es presentaran els tallers, cursos i conferències d'enguany, en un programa d'escola de pares i mares cada any més ambiciós.


Avui dimarts 15 de setembre a la franja d'11 a 12h el magazine Penedès Gamma Extra de Ràdio Vilafranca ha entrevistat a la coordinadora de l'Escola de pares i Mares, Eva Garcia, que ha presentat el programa d'enguany. Podeu tornar a escoltar l'entrevista en aquest enllaç

L'Associacióde Pares i Mares del Penedès va néixer el 2008 i és una associació sense ànim de lucre des d'on s'organitza activitats per a donar formació continuada als adults que tenen més influència sobre els infants i adolescents: pares, mares i professorat. L'EscolaPiM és un espai de trobada on s' ofereixen estrategies, recursos i solucions per educar als infants i adolescents amb èxit i fer front a les dificultats del món actual. L'EscolaPiM vol contribuir a crear més benestar i harmonia en el món.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada