
Es tracta d’una activitat oberta als pares i mares del centre i a totes les persones interessades en el tema.
L'activitat pretén generar debat i tenir l’oportunitat d’aprendre una mica, tots plegats, sobre un tema d’actualitat, com és l’alimentació ecològica, i també veure les possibilitats d’aplicar-la en el menjador escolar.
La jornada s’obrirà a les 10 del matí amb la ponència “Beneficis de l’alimentació ecològica per als nostres infants”, a càrrec de l’empresa Serveis Educatius Pam i Pipa. Després d’una pausa-cafè, a les 11 h, intervindrà la mestra i cuinera Lola Puig, autora d’un estudi econòmic sobre l’alimentació biològica als centres educatius.
A les 11.35 h s’explicarà l’experiència de menjador ecològic de l’escola Bellpuig de Sant Julià de Vilatorta, a càrrec d’una representant de l’Ampa.
Finalment, s’obrirà un torn de paraules per plantejar qüestions i debatre. La jornada es tancarà amb un aperitiu de producció ecològica, gentilesa de diversos establiments de la vila. Durant tot el matí hi haurà servei d’acollida gratuït per als fills i filles dels assistents.
L’activitat sorgeix a iniciativa d’una comissió de l’Ampa de l’Estalella que treballa perquè properament es puguin introduir productes d’origen biològic en el menjador escolar. La idea és oferir als nens i nenes l’oportunitat de gaudir d’uns aliments més saludables en els seus àpats diaris a l’escola. Alhora, es vol apostar per afegir un punt de qualitat en un servei que actualment ja està funcionant de manera òptima.
L'activitat pretén generar debat i tenir l’oportunitat d’aprendre una mica, tots plegats, sobre un tema d’actualitat, com és l’alimentació ecològica, i també veure les possibilitats d’aplicar-la en el menjador escolar.
La jornada s’obrirà a les 10 del matí amb la ponència “Beneficis de l’alimentació ecològica per als nostres infants”, a càrrec de l’empresa Serveis Educatius Pam i Pipa. Després d’una pausa-cafè, a les 11 h, intervindrà la mestra i cuinera Lola Puig, autora d’un estudi econòmic sobre l’alimentació biològica als centres educatius.
A les 11.35 h s’explicarà l’experiència de menjador ecològic de l’escola Bellpuig de Sant Julià de Vilatorta, a càrrec d’una representant de l’Ampa.
Finalment, s’obrirà un torn de paraules per plantejar qüestions i debatre. La jornada es tancarà amb un aperitiu de producció ecològica, gentilesa de diversos establiments de la vila. Durant tot el matí hi haurà servei d’acollida gratuït per als fills i filles dels assistents.
L’activitat sorgeix a iniciativa d’una comissió de l’Ampa de l’Estalella que treballa perquè properament es puguin introduir productes d’origen biològic en el menjador escolar. La idea és oferir als nens i nenes l’oportunitat de gaudir d’uns aliments més saludables en els seus àpats diaris a l’escola. Alhora, es vol apostar per afegir un punt de qualitat en un servei que actualment ja està funcionant de manera òptima.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada