dimecres, 19 d’octubre del 2011

16a Setmana de la Ciència

 La 16a Setmana de la Ciència a Catalunya (SC’11), organitzada per la Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca tindrà lloc del 18 al 27 de novembre. En aquesta edició, la Setmana de la Ciència agruparà més de 200 actes de divulgació del coneixement científic i tecnològic a unes 60 localitats catalanes.

Un dels reptes fonamentals d'aquest esdeveniment és impulsar el coneixement de la ciència i les vocacions científiques entre els estudiants d’ESO i Batxillerat, els nostres investigadors del futur. L’SC’11 serà de nou el marc del Dia de la Ciència a les Escoles.

La iniciativa té com a objectiu despertar la curiositat i l’interès dels més joves vers la ciència i la tecnologia per fomentar futures vocacions científiques. Sota l’eslògan La ciència en primera persona, el dimecres 23 de novembre, prop de 100 investigadors, procedents de les més diverses institucions de recerca de Catalunya, realitzaran simultàniament una conferència cadascun sobre temes diferents al mateix nombre de centres d’Educació Secundària d’arreu Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada