divendres, 14 d’octubre del 2011

Inici d'Activitats: Vocalies 2011

Les reunions d'inici de curs amb les tutores i tutors es portaran a terme al llarg de la setmana del 24 d'octubre. L'institut us farà arribar la convocatòria amb les dates corresponents a cada classe.

En aquestes reunions es realitza l'elecció de vocals i la recollida de dades de contacte de mares i pares a efectes de comunicació amb les vocalies i l'AMPA.

Per tal d'informar-vos amb detall del funcionament de les vocalies, us donarem un full informatiu a la mateixa reunió i  mes endavant farem un acte d'acollida per part de l'AMPA.

Com a avanç, avui publiquem aquesta entrada al Bloc, per  donar-vos una idea de què son les vocalies?


Les vocalíes estan formades pels representants de mares i pares de cada classe i els seus objectius son:
  • Mantenir contacte directe amb els tutors, per tractar de buscar solucions als problemes que puguin anar sorgint
  • Canalitzar les iniciatives i inquietuds dels pares, així com les dels alumnes
 Les activitats que realitzen les vocalíes son:
  • Reunió trimestral amb els tutors, per fer seguiment del grup i definir propostes de millora per la classe
  • Reunió trimestral amb l'equip directiu del centre, per exposar les conclusions de la reunió amb els tutors i definir propostes de millora pel centre.
  • Comunicació a mares i pares dels resultats d'aquestes reunions.
 A més a més, un dels vocals de cada curs s'encarrega de la coordinació de vocalies, vetllant per la convocatòria de les reunions i la comunicació de les dates als vocals del seu curs.

A la darrera reunió de la junta de l'AMPA, celebrada el dilluns pasat, vam parlar amb la directora del centre dels objectius i activitats de les vocalíes, de la seva necessitat i les seves funcions. Vam estar d'acord en que pel bon funcionament d'aquesta eina de representació per una banda es necessari que nosaltres, les mares i pares, participem activament fent arribar a les vocalies tota mena de suggeriments i inquietuds generals del curs o del centre (amb esperit de millora i no de mera critica, es clar), i per altra banda cal una gran receptivitat per part del centre que ens animi a continuar veient que es porten a terme algunes de les iniciatives que proposem.  Segur que sí, amb la confiança que dona el treball en equip ho aconseguirem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada