dimarts, 4 d’octubre del 2011

Espai de suport a l'estudi 2011 - 2012 (1er i 2on ESO)

Oferim un espai de suport acadèmic a l’alumnat de primer cicle: 1r i 2n d’ ESO de l’ Institut Eugeni d’Ors, conduït per alumnat de batxillerat del centre amb la supervisió dels professors i tutors. Activitat extraescolar que organitza l’ AMPA per als socis i sòcies.


Per assistir a l’Espai de Suport a l’Estudi heu d’omplir el full d’inscripció amb les dades de l’alumne/a i signar l’autorització.

Amb aquesta activitat no es pretén substituir el paper dels mestres en el seguiment i valoració de l’evolució acadèmica quotidiana que només ells poden fer. Ni tampoc el dels pares que han de respondre els dubtes i inquietuds dels seus fills, però si que pot representar un suport en determinades matèries, en la preparació d’exàmens, i en l’adquisició d’hàbits d’estudi. A més volem fomentar la responsabilitat i la solidaritat entre l’alumnat del centre i així contribuir a millorar la relació i la convivència entre ells.
En l’aula hi haurà dos monitors, cada un d’ells portarà un màxim de cinc alumnes.

Horari i preu:

L’Espai de Suport a l’Estudi funciona els dimarts i els dijous de 2/4 de 6 a les 7 de la tarda (d’octubre’11 a maig’12).
  • El preu mensual de l’activitat és de 16 euros.
Com inscriure’s a l’activitat:
  • Cal donar-se d’alta a la biblioteca de l’ Institut Eugeni d’Ors o al correu electrònic ampaieseugeni@gmail.com
  • Omplir el full d’inscripció i signar l’autorització.
  • Abans de començar cada mes, cal fer el pagament de l’activitat.
L’alumne quedarà inscrit cada mes a l’activitat en fer el pagament i lliurar el resguard a la biblioteca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada