dilluns, 19 de desembre del 2011

Aclaració Transport Escolar

Atenent a una consulta referent als canvis en la gratuïtat del transport escolar que s'ens va realitzar l'altre dia en l'assemblea, ens hem posat en contacte amb el Consell Comarcal de l'Alt Penedès, que és l'òrgan que té competència en aquest tema. Després de parlar per telèfon amb ells, hem entès el següent:

- El transport escolar obligatori, entès com aquell que fan servir els alumnes que acudeixen a un institut que els ha estat assignat segons el mapa escolar i pel qual es necessari el transport des del seu lloc de residència, segueix sent gratuït.

- El transport escolar no obligatori, el cas dels alumnes quan no compleixen els requisits anteriors, comença a ser de copagament l'any 2012, fet que se'ls ha comunicat per carta a les famílies afectades. Segons ens han comentat, en el nostre institut només hi ha 4 casos d'aquest tipus.

D'altra banda, ens han comentat que s'ha enviat per carta als centres afectats tota l'informació relativa a aquest canvi. Teniu en compte que ens han comunicat aquesta informació per via telefònica, per la qual cosa si voleu que aquesta informació us sigui  comunicada de manera "oficial" haurieu de demanar-la a l'Institut o bé al propi Consell Comarcal.

Dades de contacte:
INSTITUT EUGENI D'ORS
av. Tarragona s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Tel. 93 890 38 83 - Fax 93 890 06 20

CONSELL COMARCAL DE L'ALT PENEDÈS
c/ d'Hermenegild Clascar, 1-3
08720 Vilafranca del Penedès 
Tel. SERVEI D'ENSENYAMENT: 93 890 00 00 ext.210
email OFICINA D'ATENCIÓ CIUTADANA: oac@ccapenedes.cat


1 comentari:

  1. En relació amb aquest tema, ahir va sortir publicat a lafura.cat un article amb el títol: "El Consell Comarcal creu que al curs vinent hi haurà menys línies de bus escolar a l’Alt Penedès" ( http://lafura.cat/noticies/consell-comarcal-creu-al-curs-vinent-haura-linies-bus-escolar-alt-penedes )

    ResponElimina