dimecres, 7 de desembre del 2011

Taller sobre eines i mètodes per encarar el TREC

L’AMPA de l’Institut Eugeni d’Ors de Vilafranca organitza per segon any consecutiu un ‘Taller sobre eines i mètodes per encarar el TREC’.

L’Associació de Mares i Pares de l’Institut Eugeni d’Ors de Vilafranca, juntament amb la Biblioteca del centre i d’acord amb la coordinadora pedagògica i els tutors del curs, ha decidit organitzar un Taller pensat per als alumnes de primer de batxillerat del centre, que porta per títol “Eines i Mètodes per encarar un repte: el TREC”

Aquest taller va dirigit especialment als alumnes que aquest curs han de fer el Treball de Recerca de Batxillerat, un alumnat que per raons acadèmiques, han de fer front a la confecció i defensa d’un projecte que juga el 10% de la seva nota final de Batxillerat.


S’hi treballaran estratègies innovadores de com treballar aspectes de coneixement i aprenentatge mitjançant peces de Lego. Possibilitats comunicatives de presentació amb Prezi i de com es gestiona la informació al núvol.

El període d’inscripció s’inicia el dia 30 de novembre a la Biblioteca del centre, i les places són limitades.
La pràctica que ofereix aquest curs permetrà als alumnes aprendre a escollir, gestionar, documentar i defensar amb seguretat un projecte.
El taller tindrà una durada de 3 hores que s’impartirà en una sessió de dues parts. L’horari serà el dimecres 14 de desembre de 17 a 19,15 h. de la tarda. El docent és Ignasi Alonso Marín, consultor i docent expert en 2.0

Per a més informació o per a formalitzar la inscripció, cal dirigir-se a la biblioteca del centre en l’horari: dillluns, dimarts i dijous de 10.30h a 12h i de 13.30h a 15.30h, de dilluns a divendres de 17.30h a 21h.

Les dades de contacte de l’Ampa i la Biblioteca de d’Institut Eugeni d’Ors, són:
Avda. Tarragona, s/n

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada