dilluns, 14 de novembre del 2011

Concurs "Sigues viu, tingues paraula"

La Direcció General de Política Lingüística convoca el concurs "Sigues viu, tingues paraula" que es portarà a terme a Facebook i Twitter entre el 2 de novembre i el 2 de desembre en el marc de la celebració de  l'Any de la Paraula Viva, que convoca l'Institut d'Estudis Catalans. L'activitat, que compta amb el suport del Consorci per a la Normalització Lingüística i el TERMCAT, pretén visualitzar la creativitat lingüística de la llengua.

El concurs es desenvolupa a través de les xarxes socials i l'únic requisit per participar-hi és ser seguidor de la pàgina facebook.com/llenguacatalana ,
o del perfil twitter.com/llenguacatalana.



El concurs té quatre categories:

  • La primera consisteix a compartir fotografies de plaques de carrers amb noms curiosos.
  • En la segona cal inventar un embarbussament, enregistrar-lo en vídeo o àudio i compartir-lo.
  • En la tercera es tracta d’escriure un text breu en què tots els adjectius i noms siguin topònims o cognoms.
  • La quarta consisteix a inventar una paraula original i divertida utilitzant els sistemes de derivació i composició propis del català.

Els finalistes de cada categoria rebran un carnet d'un any del TR3SC i entrades per a activitats culturals i museus. La persona guanyadora de cadascuna de les categories rebrà com a premi una tauleta digital i serà designada per sorteig entre les que hagin quedat finalistes.


Enllaços rel·lacionats:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada